Model de punga de hartie (sacosa de cadouri) din hartie kraft

Pungi de hartie (sacose de cadouri) din hartie kraft:

Pungile de hartie kraft sunt realizate din hartie kraft care poate fi de import sau autohtona. Hartia necesara confectionarii pungilor se gaseste la diferite gramaje. Pungile de hartie se pot imprima la una doua culori in functie de cerintele clientului. De obicei aceste pungi nu mai sufera operatii de lacuire sau infoliere. Pungile de cadouri vor fi prevazute cu snur textil si cu intaritoare.

Model de punga de hartie (sacosa de cadouri) din hartie offset

Pungi de hartie (sacose de cadouri) din hartie offset:

Pungile de cadouri din hartie offset sunt realizate din hartie offset de 120-170 gr/mp in functie de marimea pungii. Hartia offset folosita la fabricarea acestor pungi este de import si se poate imprima cu de la o culoare pana la policromie. Pungile de hartie realizate din hartie offset au un aspect placut mai ales atunci cand au o culoare pe suprafata totala.De obicei aceste pungi de hartie nu mai sunt infoliate sau lacuite uv. Pungile de hartie sunt prevazute cu snur textil si cu intaritoare.

Model de punga de hartie (sacosa de cadouri) din hartie cretata

Pungi de hartie (sacose de cadouri) din hartie cretata:

Pungile de cadouri din hartie cretata sunt realizate din hartie dublucretata lucioasa sau mata cu gramaje de la 130-250 gr/mp in functie de marimea pungii. Hartia cretata folosita la fabricarea acestor pungi este de import si se poate imprima cu de la o culoare pana la policromie. Pungile de hartie realizate din hartie cretata pot fi infoliate lucios sau mat,lacuite uv sau lacuite simplu.Se recomanda ca pungile de hartie realizate dinaceste tipuri de artie sa fie infoliate sau lacuite uv. Pentru clientii pretentiosi care doresc o punga deosebita se poate face lacuire Uv selectiva, aplicare folio, sau embos. Pungile de hartie sunt prevazute cu snur textil si cu intaritoare.
Modele de pungi din hartie